17.01.16

Дослідження

Проведене в Америці дослідження показало, що більше всього самогубств, розлучень та інших особистих катастроф спостерігається серед тих, хто любить кантрі-музику.
10 місце: Всі знають, що Дана Інтернешнл колись була чоловіком. Але небагато кому відомо, що вона була ще і футболістом.
9 місце: Рекордсменом за найбільшою зібраною на одному концерті аудиторією є зовсім не Елвіс Преслі, не "Біттлз" і не Майкл Джексон. Це група "A-ha", яка навіть занесена в книгу рекордів Гіннеса: концерт "A-ha" в Бразилії, на стадіоні Маракана в 1991 році зібрав 195 000 чоловік. Попередній рекорд – 191 000 чоловік - належав Полу Маккартні. До речі, одного разу музикантам "A-ha" по дорозі з концерту в готель довелося дати близько 10 000 автографів! За словами Пола Воктора, зробити це було набагато важче, ніж відіграти концерт.
8 місце: Майкл Джексон до цих пір переконаний, що всі його нещастя почалися із запису рекламного ролика "Пепсі", коли на нього впав гарячий прожектор. У Джексона згорілj волосся, брови і вії, і він потрапив на перші смуги всіх "жовтих" газет.
7 місце: Леонард Коєн ледь не загинув, коли працював у студії з відомим своєю ексцентричністю продюсером Філом Спектором. Коли Спектор втомився пояснювати Коєну, чого він від нього хоче, він просто узяв і приставив до його скроні пістолет. Бідолаха Коєн так і співав. І, кажуть, вийшло те, що треба.
 6 місце: Стінг кинув групу "The Police" тому, що одного разу вночі йому наснився дивний сон: у бездоганний англійський сад з красивими рожевими клумбами раптом заповзають блакитні черепахи, що невідомо звідки узялися, і починають його знищувати. Стінг вважав, що сни - це прояв підсвідомого, він прийняв квітучий сад за групу THE POLICE, а черепах - за новий колектив, який йому належало створити. До речі, згодом Стінг написав пісню під назвою "Сон про блакитних черепах".
5 місце: Елтон Джон на початку своєї кар'єри через незвично яскраві та ексцентричні сценічні костюми потрапив у список "найекстравагантніше одягнених жінок", складений відомим модним критиком містером Блеквелом. Говорять, Елтон Джон його до цих пір не пробачив.
4 місце: Брюс Уїлліс і Демі Мур повінчалися в Лас Вегасі, а обряд проводив не хто інший, як Літтл Річард.
3 місце: Найпопулярнішою весільною музикою в США є пісня Уїтні Х'юстон "I will always love You". За дивним збігом обставин, вона ж – найпопулярніша похоронна музика у Великобританії.
2 місце: Брітні Спірс - найчастіший об'єкт пошуку на Lycos в категоріях "персона", "місце" і "річ". Вона ж – зірка унікального Інтернет-ресурсу. За адресою www.sfhbs.com існує сайт Спілки майбутніх чоловіків Брітні Спірс.
1 місце: Знаєте, через що посварились "Біттлз" із студією EMI? Коли вони записували "Сержанта Пеппера", Джорджу Харрісону не сподобався папір в студійному туалеті. До речі, кажуть, коли розвалилися "Пінк Флойд", Роджер Уотерс замовив собі туалетний папір з портретом Гілмора.